Cine suntem?

CookingAid SRL s-a nascut din dorinta de a aduce pe piata romaneasca articole de bucatarie specifice indeosebi pietei americane, produse cu care ne-am familiarizat in cei cativa ani petrecuti in USA si pe care nu le-am regasit la intoarcerea in Romania. Astfel, ne-am axat pe importul de chiuvete de bucatarie din gama premium, cu dimensiuni generoase, mult peste media celor deja existente in comert, baterii si accesorii pentru acestea. Ne gasiti atat aici, in magazinul nostru online, si la sediul firmei din Cluj-Napoca, cat si la showroom-ul Gioia by Stadt din Bistrita.

Obiectivul nostru este sa va oferim chiuvete cu caracteristici unice, care sa aduca un plus de frumusete si valoare bucatariei dvs si in special un plus de utilitate. Chiuvetele pe care le regasiti in oferta noastra sunt din gama de lux, la preturi de prim importator si prim distribuitor. Alegand oricare dintre chiuvetele noastre, va veti bucura de un produs exclusivist la pretul unuia obisnuit, de serie.

Caracteristicile chiuvetelor CookingAid:

  • construite din otel inoxidabil 18/10 SUS304
  • grosimea foii de inox 1-1.2 mm
  • adancimea de 200-254 mm
  • lungimea unei cuve - intre 180-800 mm
  • gama de chiuvete presate la cald
  • gama de chiuvete Handmade series
Destinate utilizatorilor casnici si domeniului HoReCa (hoteluri, restaurante, catering)

Feedback-ul clientilor nostri, o prioritate pentru noi.

Cea mai mare satisfactie o avem atunci cand clientii se intorc pentru al doilea sau al treilea set CookingAid, sau ne recomanda celor apropiati, ceea ce pentru noi reprezinta o confirmare a calitatii produselor si serviciilor de customer service pre si post livrare pe care le oferim.

TOP Call Now ButtonIntrebari? Suna-ne. });