AI UITAT DATELE DE LOGARE?

Creeaza cont

Cine suntem?

CookingAid SRL a aparut din dorinta de a aduce pe piata romaneasca articole de bucatarie specifice pietei americane si celei din vestul Europei. Astfel, ne-am axat pe importul de chiuvete de bucatarie din gama premium atat din inox cat si din granit compozit, cu dimensiuni generoase, mult peste media celor deja existente in comert, baterii si accesorii pentru acestea, la preturi de prim importator si prim distribuitor.

Obiectivul nostru este sa va oferim chiuvete din INOX sau GRANIT cu caracteristici unice, care sa aduca un plus de frumusete si valoare bucatariei dvs si in special un plus de utilitate. Chiuvetele pe care le regasiti in oferta noastra sunt din gama Premium, la preturi de prim importator si prim distribuitor. Alegand oricare dintre chiuvetele noastre, va veti bucura de un produs exclusivist la pretul unuia obisnuit, de serie.

Caracteristicile chiuvetelor CookingAid:

  • construite din otel inoxidabil 18/10 sau Micro Ultra Granit
  • tehnologia Aria Pura pentru chiuvetele din granit
  • adancimea cuvelor de 160-254 mm
  • lungimea chiuvetelor - intre 220-1200 mm
  • baterii din inox periat asortate chiuvetelor din INOX
  • baterii pe culori asortate chiuvetelor de GRANIT
Destinate utilizatorilor casnici si domeniului HoReCa (hoteluri, restaurante, catering)

Feedback-ul clientilor nostri, o prioritate pentru noi.

Cea mai mare satisfactie o avem atunci cand clientii se intorc pentru al doilea sau al treilea set CookingAid, sau ne recomanda celor apropiati, ceea ce pentru noi reprezinta o confirmare a calitatii produselor si serviciilor de customer service pre si post livrare pe care le oferim.

TOP Call Now ButtonIntrebari? Suna-ne. });