AI UITAT DATELE DE LOGARE?

Creeaza cont

Chiuvete CookingAid - 15 ANI GARANTIE

Va oferim 15 ani garantie pentru toate chiuvetele CookingAid din inox sau granit. Pentru chiuvetele din inox garantia acopera riscul de coroziune, iar pentru chiuvetele din compozit-granit aceasta acopera riscul decolorarii si deteriorarii/imbatranirii materialului sub actiunea razelor UV. Garantia se onoreaza direct de catre CookingAid SRL prin schimbarea produsului cu unul identic sau cu unul asemanator de aceeasi valoare sau cu valoare mai mare, daca produsul nu se mai afla in stoc, cu conditia folosirii corecte a produsului, fara urme de distrugere intentionata sau de folosire de produse de intretinere necorespunzatoare/acide.

Baterii si accesorii CookingAid - 2 ANI GARANTIE

Va oferim 2 ani garantie pentru orice baterie si accesoriu CookingAid.

Cumpara in siguranta. 31 de zile retur

Pentru defectele de fabricatie/functionare constatate la primirea coletului, produsul sau accesoriul se schimba imediat ce este returnat expeditorului, daca returnarea se realizeaza in primele 31 zile de la primirea coletului.
De asemenea daca produsul nu se potriveste, nu corespunde dimensiunilor bucatariei dvs sau daca v-ati razgandit in privinta modelului, acesta poate fi schimbat sau returnat cu conditia ca produsul sa nu fi fost montat, sa nu aiba urma de uzura sau de manipulare necorespunzatoare iar returnarea lui sa fie in exact aceleasi conditii in care a fost primit (cutie originala, protectii polistiren, colturi protectie carton dur).

TOP Call Now ButtonIntrebari? Suna-ne. });