AI UITAT DATELE DE LOGARE?

Creeaza cont

Livrare si Retur

01

Livrare express - 24/48h

Produsele comandate vor fi livrate la usa dumneavoastra in 24/48h prin curier rapid. Costul livrarii depinde de greutatea si volumul produselor cumparate si variaza intre 25 lei pentru livrarea prin curieri clasici si 79 lei pentru livrarea paletizata. Plata produselor si a contravalorii transportului se poate face cu cardul bancar sau prin ordin de plata/transfer bancar direct pe site-ul nostru, in special pentru produsele voluminoase/mari/grele/fragile care necesita transport paletizat. Plata se poate face si in numerar direct curierului la primirea coletului pentru produsele mai mici sau mai usoare de 10kg.
02

Ridicare de la sediu - GRATUIT - Cluj - Napoca

Comanda dumneavoastra poate fi ridicata de la depozitul nostru din cartier Buna Ziua, str. Trifoiului, nr. 49, Cluj-Napoca, vizavi de Grand Hotel Italia, fara niciun cost suplimentar.
03

Retur

Daca nu sunteti multumit de produs, puteti sa-l returnati in decurs de 31 de zile de la primirea coletului si veti primi banii inapoi. Produsul trebuie returnat in ambalajul original, in aceleasi conditii in care a fost expediat initial, cu toate partile componente, fara interventii asupra lui sau asupra ambalajului si fara urme de manipulare necorespunzatoare de tipul zgarieturilor/ciobiturilor/deformarilor/rezidurilor care pot rezulta chiar si din curatarea necorespunzatoare a urmelor de manipulare sau a amprentelor. Daca coletul a fost deschis si sunt urme de manipulare necorespunzatoare, coletul se va putea returna in 31 de zile dar, se va aplica o taxa de restocare corespunzatoare deprecierii suferite. Costul transportului pentru returnarea produsului va fi suportat de catre client.
TOP Call Now ButtonIntrebari? Suna-ne. });